Ultima actualizare 03/08/2021

Termeni generali

Avon Craiova Magazin este denumirea comerciala a SC Nicnova Cosmetics SRL, persoana juridica cu sediul in Craiova, Str. C-tin Iotzu bl 149D sc 1 ap 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J16/2055/2015,  avand CUI 35359016, numita in continuare Nicnova Cosmetics.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului htpps://avoncraiova.ro, Nicnova Cosmetics isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului   https://avoncraiova.ro este proprietatea  Nicnova Cosmetics SRL.

Nicnova Cosmetics garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul https://avoncraiova.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Nicnova Cosmetics fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Nicnova Cosmetics SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail:   avoncraiova@gmail.com. Nicnova Cosmetics va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Nicnova Cosmetics exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii,  facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Nicnova Cosmetics.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Nicnova Cosmetics SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata.Cererea este acceptata si in format electronic si poate fi trimisa catre adresa de email avoncraiova@gmail.com. SC Nicnova Cosmetics SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Nicnova Cosmetics SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Nicnova Cosmetics  nu sunt contrafacute.

Nicnova Cosmetics  garanteaza integritatea produselor comandate de pe site , pana in momentul predarii catre curier. Nicnova Cosmetics nu garanteaza integritatea produselor in timpul transportului. Garantia in timpul transportului este oferita de Posta Romana. Pentru orice deteriorare aparuta in timpul transportului puteti consulta mecanismul de solutionare al reclamatiilor oferite de Posta Romana pe care il puteti accesa aici.

Toate produsele comercializate pe site-ul https://avoncraiova.ro beneficiaza de aceasi garantie oferita si de producatorul AVON.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat  livrarii de produse catre clienti  persoane fizice, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Nicnova Cosmetics. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 3-5 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii, prin posta. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile in Craiova transportul este 10 Lei

Pentru comenzile in afara Craiovei taxa perceputa pentru transport este de 20 Lei.

Nu se pot livra comenzi inafara Romaniei.

Produsele pot fi ridicate din magazinul fizic Avon Craiova situat in  Bloc 70, Bulevardul Decebal 65, Craiova 200776. Ridicarea din magazin nu percepe taxa de transport si se poate face de luni pana vineri intre orele 10:00-18:30 si sambata de la 9:30-12:30.

Plata produselor comandate prin Nicnova Cosmetics se poate face cu cardul  online sau ramburs la momentul livrarii.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Nicnova Cosmetics nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Avon Craiova Magazin nu poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata , puteti trimite  produsul la magazinul fizic ( Bloc 70, Bulevardul Decebal 65, Craiova 200776- Destinatar Avon Craiova Magazin), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului comenzii in cauza.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Avon Craiova Magazin) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 30 zile de la data receptionarii produsului de catre Avon Craiova Magazin.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Avon Craiova Magazin, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa:  avoncraiova@gmail.com . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Nicnova Comsetics SRL are obligatia legala sa va puna la dispozitie metoda de solutionare alternativa a litigiilor pe care o puteti accesa facand click aici .

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Nicnova Comsetics pentru utilizarea acestui site.

Nicnova Comsetics verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Shopping Cart
Scroll to Top